Sah-Ko Oy teollisuuden asennus, korjaus ja kunnossapitopalvelut. Monipuoliset palvelut ja osaava henkilöstö.

Teollisuuden asennus-, korjaus- ja kunnossapitopalvelut

Tarjoamme teollisuuden kunnossapidon monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut vankalla ammattitaidolla. Henkilökuntamme monitaitoisuus, kokemus ja joustavuus yhdistettynä laajaan työkaluvalikoimaan takaavat, että työt tehdään kerralla kuntoon. Kunnossapitotyöt voivat käsittää esimerkiksi teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamisen tai kokonaisvaltaisen uudistamisen.

Otamme mielellämme vastuun kokonaisista projekteista ja niiden käytännön hoitamisesta alusta loppuun. Suoritamme huolto- ja kunnostustyöt joko asiakkaan tiloissa tai omassa asennushallissamme.

Kunnossapitoamme tukevat metallimyyntimme laaja materiaalivarasto ja konepajan monipuolinen konekanta, jotka mahdollistavat hyvinkin erilaisten varaosien ja rakenteiden valmistuksen vaaditulla aikataululla.

Asiakkaalla on mahdollisuus sopia kanssamme myös päivystyspalvelujen järjestämisestä.

Teemme erilaiset kone- ja laiteasennukset ammattitaidolla ja turvallisesti.

Meillä on EN 1591-4 -laippaliitospätevyys.

Teemme tarvittavat huollot kuljettimille sisältäen muun muassa liukujen ja ketjujen vaihdot sekä vetokoneistojen kunnostukset.

Hoidamme vaihteistoihin liittyvät työt, kuten erilaisten vaihteistojen vaihdot sekä konepajalla tehtävät kunnostukset.

Suoritamme sylinterien vaihdot ja konepajalla tehtävät huollot sisältäen muun muassa putken ja varren tarkistukset, mahdolliset uusien osien valmistukset, tiivisteiden vaihdot sekä koeponnistukset. Teemme myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Teemme lämmönvaihdinhuollot yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa. Alfa Lavalin kouluttamat asentajamme suorittavat lämmönvaihtimien pesut ja tiivistevaihtohuollot joko asiakkaan tiloissa tai konepajallamme. Suoritamme huollot tehtävään tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, mikä lyhentää huoltoaikaa olennaisesti. Järjestämme lämmönvaihtimiin laadukkaat varaosat yhteistyössä Alfa Lavalin kanssa.

Toteutamme lämmönvaihtimien CIP (Clean In Place) -pesut. CIP-pesussa lämmönvaihdinta ei tarvitse purkaa, vaan se puhdistetaan asiakkaan tiloissa.

Suunnittelemme ja valmistamme Hexxaclean -CIP-pesureita. Hexxaclean-pesuri suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tällöin asiakas saa parhaan mahdollisen laitteistoonsa ja tiloihinsa sopivan pesurin.

Koulutamme asiakkaan oman henkilöstön pesurin käyttöön tai vaihtoehtoisesti voimme tarjota pesutyön palveluna.

Tutustu Hexxaclean-pesureihin ja palveluihin tarkemmin englanninkielisellä sivustollamme: www.hexxaclean.com

Suoritamme laivojen äkillisten runko- ja muiden vaurioiden korjaamista sekä tarvittavat pumppu-, putkisto- ja vaihteistohuollot Pohjois-Suomen lastaussatamissa.

Yhteystiedot

Lumijoentie 6, 90400 Oulu
Sähköposti: kunnossapito@sah-ko.fi

Erno Niemisalo

Työnjohtaja

Puh. 050 452 3678

Niko Koskelo

Työnjohtaja

Puh. 040 556 3501

Tommi Mäkelä

Yksikönjohtaja

Puh. 050 595 6850

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muodossa:
etunimi.sukunimi@sah-ko.fi